TRADUCTOR






Cercar en aquest blog

PRESENTACIÓ


GEOTERNA SL du a terme treballs de preparació d’exemplars zoològics, això es l'aplicació de tot un seguit de processos i tractaments per preservar de la forma més acurada i eficient possible animals o parts dels mateixos per al seu estudi o exhibició.




Actualment bona part d'aquesta activitat es desenvolupa al Laboratori de Preparació del Museu de Zoologia de Barcelona amb molt bons resultats per la col•lecció d’aquesta institució.







dimecres, 7 de setembre del 2011

Els taurons de l'Aquàrium



Benvolguts companys,


Durant aquest mes d'Agost s'ha realitzat a Geoterna la naturalització de 8 exemplars de tauró gat (Scyliorhinus canicula). Aquestes naturalitzacions corresponen a un encàrrec del personal del Departament d'Educació de l'Aquàrium de Barcelona. S'han naturalitzat els individus segons criteris didàctics ja que la finalitat d'aquests és la de mostrar als nens i nenes, les característiques que presenta la pell d'aquests animals.

La pell del tauró té com a característica principal és que es troba composta per tot un seguit de denticles dèrmics que donen a la pell un tacte aspre. Aquesta característica ha fet que durant el passat, la pell dels taurons es fes servir com ara es fa servir el paper de vidre.

Adjunto un parell d'imatges d'algun individu naturalitzat








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada